Alles wat je moet weten over BODY PEELINGS

Ze zijn hot …

Body peelings zijn erg in trek in beauty land. We besteden de laatste jaren meer en meer aandacht aan ons lichaam en niet enkel meer aan het gelaat en de hals.

en heilzaam!

Tijdens de zomermaanden neemt de dode huidlaag toe. Hierdoor gaat ze er droog, schilferig en dof uitzien. Doordat je bruint, nemen ook de vlekjes toe. Zeker als we je je zomerteint verliest, zie je dat ook je huid zijn glow verloren is.

Een glow is het nieuwe bruin

Vroeger was een bruine teint een teken van schoonheid. Uren zonnen in de zomer en ’s winters geregeld naar het zonnecentrum. Vandaag zien we een duidelijke  gedragsverandering.
Mensen beseffen dat blootstelling aan UV-stralen, de natuurlijke of de kunstmatige, huidveroudering en zelfs huidkanker kan uitlokken. Daarom ruilen we de zonnebank tegenwoordig met veel plezier in voor grondige body peelings die zorgen voor een goede stimulatie en een mooie glow het hele jaar door.

Ook iets voor jou?

Niet enkel mensen met huidproblemen kiezen voor een body peeling. Zowel mannen als vrouwen, ook met een gevoelige huid, willen hun huid met deze peeling het hele jaar door een mooie gloed geven. Zo voorkomen ze bovendien dat de conditie van hun huid achteruitgaat.

Zo gaat het in zijn werk

Aan elke behandeling gaat sowieso een intakegesprek vooraf. De peelingexpert schept correcte verwachtingen en maakt de geschikte keuze van ingrediënten voor jouw huidtype. Soms moet de huid enkele weken voor de behandeling voorbereid worden met speciale crèmes. Tijdens de peeling zelf kan je tintelingen of zelfs een intense warmte gewaarworden.

Het is niet ongewoon dat de huid achteraf schilfertjes of een matige vervelling vertoont, maar dat is van voorbijgaande en hoort bij het herstelproces van de huid.

Een schot in de roos tegen

– Ouderdomsverschijnselen
– Lichaamsacne
– Rimpels op borst en decolleté
– Donkere vlekken
– Ruwe en schilferige huid
– Vette huid

Zachter en strakker

De gebruikte ingrediënten bepalen het resultaat. Na een body peeling voelt de huid steeds zacht aan. Door de betere doorbloeding straalt ze en ziet ze er levendig en egaler uit. Door de toename van het collageen verbeteren de structuren en fijne lijntjes.

We meet again

Bij huidproblemen doen we vaak 3 behandelingen. Steeds met een tussenpauze van 4 tot 6 weken. Een goede opvolging is noodzakelijk zodat we het behaalde resultaat kunnen behouden en indien nodig snel kunnen anticiperen.

Body peelings om het verouderingsproces af te remmen doen we 2 (heel soms 3) keer per jaar. Vaak in de lente zodat de huid weerbaar is voor de zomer en één in de herfst om de doorlaatbaarheid van de huid weer te optimaliseren.

pro-skin-clinic-meise-art-medico

Jan heiremans

Esthetisch huidexpert – assistent plastisch chirurg.

Om het juiste advies te kunnen geven vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de meest recente evoluties en de nieuwste technieken. Het voortdurend bijscholen en overleg met collega’s blijft een belangrijk onderdeel naast het uitbaten van mijn privékliniek, waar je als patiënt of klant steeds centraal staat.

Jan-Heiremans-team-huidkliniek-Meise-pro-skin-clinic
Dagen tot einde verlof

We zijn in verlof van 16 tem 30 juli