Mask 15 voor een onzuivere of onrustige huid

Heeft u last van onzuiverheden of een onrustige huid? In deze toch wel uitzonderlijke periode heeft de huid het zwaar te verduren. Heel wat factoren kunnen ervoor zorgen dat de huid onzuiverheden gaat vertonen. We hebben op een korte periode heel wat aanpassingen moeten ondergaan en deze aanpassingen gaan vaak gepaard met stress.

Thuiswerk, thuisonderwijs voor de kids, het dragen van een mondmasker dat microschuringen veroorzaakt waardoor de huid gevoeliger wordt en nog zoveel meer…

Wij hebben hiervoor een eenvoudige en veilige thuisbehandeling:

Dermaceutic Mask 15

De MASK 15, geschikt voor alle huidtypes, behalve de gevoelige huid (heb jij een gevoelige huid? Kijk dan even naar tip 3 hieronder).

Het werkt als een spons, het verwijdert onzuiverheden en de dode huidcellen die zorgen voor verstopte poriën. Daarnaast wordt het teveel aan huidsmeer (sebum) onttrokken aan de huid en gaat het de productie ervan terug in balans brengen.

Het resultaat van deze behandeling

  • De huid wordt zuiverder
  • Poriën worden fijner
  • Structuren verbeteren
  • De huid komt tot rust

Tips & Tricks

  1. Voor het aanbrengen van de MASK 15  reinig je de huid best 2 maal met de foamer 15
  2. Na het afspoelen van de MASK 15 kan je ervan profiteren om hoogwaardige ingrediënten aan te brengen op de huid. Deze ingrediënten zullen dan nog dieper in de huid dringen.
    Omdat elke huid anders is kan je best even contact met ons opnemen zodat wij je kunnen adviseren over de gepaste ingrediënten voor jouw huid.
  3. Heb je een gevoelige huid, aanleg tot roodheden of rosacea, dan neem je best even contact met ons op voor een alternatieve thuisbehandeling, die wij ook beschikbaar hebben.  

pro-skin-clinic-meise-art-medico

Jan heiremans

Esthetisch huidexpert – assistent plastisch chirurg.

Om het juiste advies te kunnen geven vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de meest recente evoluties en de nieuwste technieken. Het voortdurend bijscholen en overleg met collega’s blijft een belangrijk onderdeel naast het uitbaten van mijn privékliniek, waar je als patiënt of klant steeds centraal staat.

Jan-Heiremans-team-huidkliniek-Meise-pro-skin-clinic
Dagen tot einde verlof

We zijn in verlof van 16 tem 30 juli