Ook last van droge handen en kloven?

In de winter is het een veel voorkomend fenomeen. Kloven ontstaan wanneer de huid heel droog is, dit komt vaker voor tijdens de wintermaanden omdat de lucht veel droger is, zowel binnen als buiten. Daarnaast zitten we vaak met onze handen in het water en water heeft nu eenmaal een uitdrogend effect op de huid.

Hoe voorkom je die “winterhanden”

Hydrateren is één van de belangrijkste dingen om uitdroging te voorkomen. Daarnaast is het ondersteunen en herstellen van de huidbarrière een must. We raden aan om zo weinig mogelijk de handen in het water te steken en detergenten te vermijden, die maken het alleen maar erger. Het product dat we aanraden is de Regen Ceutic van Dermaceutic. Het hyaluronzuur en de Shea Butter zorgen voor een diepe hydratatie.

Herstellen van winterhanden

Heb je reeds kloven dan hebben de handen nog een extraatje nodig.  Daar waar de Regen Ceutic optimaal gaat hydrateren gaat de Panthenol Ceutic van Dermaceutic ook de beschadigde huid herstellen. Deze raden we aan tijdens de nacht.

We staan ook steeds klaar voor meer advies, als je vragen hebt mag je ons steeds contacteren. Of bekijke het hele assortiment van producten op de webshop.

pro-skin-clinic-meise-art-medico

Jan heiremans

Esthetisch huidexpert – assistent plastisch chirurg.

Om het juiste advies te kunnen geven vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de meest recente evoluties en de nieuwste technieken. Het voortdurend bijscholen en overleg met collega’s blijft een belangrijk onderdeel naast het uitbaten van mijn privékliniek, waar je als patiënt of klant steeds centraal staat.

Jan-Heiremans-team-huidkliniek-Meise-pro-skin-clinic
Dagen tot einde verlof

We zijn in verlof van 16 tem 30 juli