Niet Invasieve Chirurgie

Botuline Toxine

Behandelen van expressierimpels​

Kleine rimpeltjes rond de ogen, tussen de wenkbrouwen en ter hoogte van het voorhoofd kunnen we op een gemakkelijke en veilige manier doen verdwijden (vervagen)
Botuline toxine is een natuurlijk eiwit dat er voor zorgt dat na het injecteren de expresseirimpels meer rust kennen, hierdoor verdwijnen de rimpel van de behandelde zone.

Zolang het product werkzaam is komen er ook geen nieuwe rimples bij.

Vermindering van de spierspanning

Wanneer de botox op de juiste plaats zit wordt je zenuwgeleiding geblokkeerd. Je hersenen zullen nog steeds willen dat de spier beweegt maar dat is in principe onmogelijk, want de spier kan zich door de botox niet meer helemaal aanspannen. Op die manier zullen je rimpels minder zichtbaar zijn en er zullen er ook geen nieuwe bijkomen.

Je hebt nog gevoel​

Een typisch stereotype rond botox is dat mensen vaak denken dat botox als een verdoving werkt. Je hebt echt nog gevoel na zo’n spuitje en dat is ook normaal. Dit komt doordat we twee soorten zenuwen in ons lichaam hebben. De ene zorgt ervoor dat je kan bewegen en de andere laat ons die beweging voelen. De enige zenuw die effect zal ondervinden van de botox is degene die zorgt voor de beweging.

Het blijft lokaal

Botox gaat niet na een inspuiting in heel je lichaam terecht komen. Het blijft alleen op de plaats waar het ingespoten werd en blijft binnen een straal van 2 cm.

Jan-Heiremans-team-huidkliniek-Meise-pro-skin-clinic
Dagen tot einde verlof

We zijn in verlof van 19 tot en met 30 juni