Plastische Chirurgie

Esthetische of invasieve Ingrepen

Onze aanpak

plastische chirurgie esthetische

Intakegesprek

Bij het eerste contact krijgen we graag een duidelijk beeld van wie jij bent en wat je wenst. Aan de hand van enkele eenvoudige vragen maken we een persoonlijk dossier op. Alle informatie die we uitwisselen, is
vertrouwelijk.
Discreet en eerlijk advies staan bij ons op nummer 1. Dit maakt dat alles bespreekbaar is.

Advies

Na een duidelijk beeld gekregen te hebben van je hulpvraag bekijken we hoe we je kunnen helpen.
We trachten een zo goed mogelijk beeld te scheppen van wat je kan verwachten, zowel van je herstelperiode als van het eindresultaat.
De informatie die we samen doornemen, krijg je ook mee in een brochure zodat je thuis alles nog eens kan nalezen. Twijfel nooit om ons te contacteren als er zaken niet duidelijk zijn. Soms kan een tweede consult verheldering brengen.

plastische esthetische chirurgie nazorg meise

Nazorg

• Hechtingen verwijderen
Na de ingreep plannen we verschillende consulten in.
Tijdens het eerste consult maken we tijd voor het verwijderen van de hechtingen en leggen we duidelijk uit hoe je de littekens verder moet verzorgen.

• Tussentijdse controle
Dit moment gebruiken we vooral om te kijken hoe het tot nu toe verlopen is en doen we een kleine check-up van het genezingsproces. Tijdens deze fase van je herstel word je nog heel wat dingen gewaar en dit geeft ons de kans om je gerust te stellen en bij te sturen indien nodig.

• Eindcontrole
Deze controle gebeurt na 6 maanden. Dit is het moment waarop we de opnieuw foto’s nemen, zodat we een goede vergelijking kunnen maken tussen voor en na.
Je wordt snel gewoon aan je nieuwe ‘ik’ en de meeste patiënten vinden het dan ook geweldig om deze foto’s naast elkaar te zien. Je krijgt ze mee als aandenken.

Jan-Heiremans-team-huidkliniek-Meise-pro-skin-clinic
Dagen tot einde verlof

We zijn in verlof van 16 tem 30 juli