Team

Ons professioneel team

Bij Pro Skin Clinic hebben wij een hooggekwalificeerd en ervaren team, dat u ten allen tijde met raad en daad kan bijstaan. Niet alleen voor uw medische maar ook praktische vragen.

Jan-Heiremans-pro-skin-clinic-meisekopie

Jan Heiremans

In 2005 rond ik mijn studies verpleegkunde af en ga ik als verpleegkundige aan de slag op diverse afdeligen. De praktijk leert me al snel welke richting ik wel en niet wil uitgaan.

Gaandeweg wordt het mij duidelijk dat de huid een barometer is van hoe mensen zich voelen, niet alleen fysiek. Daarom specialiseer ik mij als assistent plastisch chirurg en duik de plastische chirurgie in. Ik krijg de kans om 13 jaar lang de rechterhand te zijn van plastische chirurgen. Ik leer de knepen van het vak en word geapprecieerd omwille van mijn handigheid en nauwgezetheid.

Het sturen van een team, consultaties, operatiekwartieren voorbereiden en steriliseren, assisteren tijdens operaties, de recovery en verdere nazorg neem ik voor mijn rekening. Ondertussen volg ik extra opleidingen en woon ik in binnen- en buitenland congressen bij over alles wat te maken heeft met huidverbetering en anti aging. Sinds 2009 ben ik mij gaan verdiepen in niet-chirurgische behandelingen.

Het sociale aspect van schoonheid speelt sindsdien een centrale rol in mijn verdere professionalisering en in de intakegesprekken die ik met patiënten/klanten voer. Huidkwalen vragen de juiste, maar daarom niet meteen de meest drastische zorgen. Ik neem daarom de tijd om met de nodige apparatuur en in een gemoedelijke sfeer de beginsituatie van de huid zorgvuldig in kaart te brengen. Zo bied ik zorg op maat van de patiënt.

Medicatie, stress, ontregelde voedingspatronen, ouderdom, omgevingsfactoren, hormonen, werkomstandigheden, cosmeticaproducten zijn maar enkele van de factoren die inwerken op de huid. Ze is een spiegel die boekdelen spreekt. Huidproblemen correct lezen en doortastend aanpakken vraagt vaak om een holistische benadering. Daarom vorm ik soms een tandem met voedingsdeskundigen en indien nodig met huidartsen of chirurgen.

Ik vind sinds 2017 een professioneel onderkomen bij PRO SKIN CLINIC. de filosofie van mijn multidisciplinaire Clinic: mensen gelukkiger, gezonder en mooier maken.

Benieuwd hoe we te werk gaan?

Jan-Heiremans-team-huidkliniek-Meise-pro-skin-clinic
Dagen tot einde verlof

We zijn in verlof van 16 tem 30 juli