Bindweefseltherapie

Bindweefseltherapie

Boost je collageenaanmaak, versterk je elastine, optimaliseer je huidgezondheid

Wil je je huid in goede conditie en gezond houden? Dan is BEWEGEN belangrijk, net zoals met ons lichaam. Zo blijf je natuurlijk collageen aanmaken, versterk je je elastine en rem je het verouderingsproces op een 100% natuurlijke manier.

Van huidverbeterende, celstimulerende tot huidherstellende technieken: de bindweefseltechnieken volgens de Natural Face Lifting, die onze bindweefseltherapeute beheerst, zijn meer dan een bindweefselmassage. Het is een intensieve training van het bind- en spierweefsel en intensiever dan de traditionele bindweefselmassage. Hierdoor krijgen we een liftend effect, verbetering van de contouren en vervaging van fijne rimpels. Ook huidherstel bekomen we dankzij het combineren van de bindweefseltherapie met rustgevende technieken zoals lymfedrainage ter bevordering van gezonde celaanmaak en verhoging van de celenergie.

De kracht van combinatie en herhaling

Het is de meest complete manier om huidverklevingen op een natuurlijke, manuele manier af te nemen of te verwijderen en het onderliggende weefsel te verbeteren. De kracht zit in de combinatie van verschillende huidverbeterende, huidverjongende en -herstellende (bindweefsel)technieken, samen met de kracht van herhaling. Op die manier bekomen we een natuurlijke lift van het gelaat, en bij herhaling gaat de huidgezondheid erop vooruit. Dit zorgt voor rust in het gelaat, waardoor huidproblemen significant afnemen of zelfs verdwijnen in combinatie met een gepersonaliseerd productprotocol voor thuisgebruik.

Bovendien zal bindweefseltherapie de opname van actieve werkstoffen tijdens behandelingen of uit jouw thuisproducten verhogen. Bij het volgen van een bindweefselkuur word je ook gecoacht in het blijvend activeren van je huid via gepersonaliseerde en doelgerichte bindweefseltechnieken voor thuisonderhoud.

Resultaten van de Natural Face Lifting bindweefseltherapie

Volg je de Natural Face Lifting bindweefseltherapie in kuurverband, dan kun je de volgende resultaten zien:

  • Fijne rimpels vervagen
  • Betere doorbloeding
  • Hogere toevoer van zuurstof en andere voedingsstoffen
  • “Hangende huid” wordt gelift
  • De huid krijgt meer elasticiteit en wordt strakker
  • Betere afvoer van afvalstoffen
  • Evenwicht in vocht/vetbalans
  • Betere huidconditie

Het te behalen resultaat is afhankelijk van diverse factoren zoals leeftijd, leefstijl, enz.

Bij de ProskinClinic kunnen we de Natural Face Lifting bindweefselmassage met vele behandelingen combineren om deze een extra boost te geven. Wij adviseren je graag.

De komende weken zullen wij wegens jaarlijks verlof niet elke werkdag geopend zijn. Mails zullen in deze periode slechts sporadisch worden beantwoord. Wel voorzien wij voor dringende zaken telefonische permanentie.

Op de kalender is te zien op welke dagen wij aanwezig zullen zijn in de kliniek. Op deze dagen hanteren wij onze gebruikelijke openingstijden.

Maandag: 9u00 – 18u00
Dinsdag: 12u00 – 20u00
Woensdag: 9u00 – 18u00
Donderdag: 12u00 – 20u00
Vrijdag: 9u00 – 18u00